Tigersås Följ Oss på Instagram Vår YouTube Kanal Gilla Oss på Facebook Hickory Liquid Smoke Bullfighter Sjögräsnudlar Chicken Wing Magic Pepper Tony Chachere's BBQ Magic Sakura GoChuJang Shirataki Panko Sesamfrön

Sojasås Ketjap Benteng Manis (söt)

Art nr: 036
 
Förpackning: 6x250 ml glasflaska  

Ingredienser: melass, vatten, sojasås (sojabönor, vatten, salt, vetemjöl, socker kulör E150c, natriumbensoate E211), salt, konserveringsmedel E270 och naturliga aromämnen.

 

Tjockflytande, svart, söt Indonesisk soja, naturligt fermenterad i 6 månader. Används främst som

smak och färgsättare i matlagning men också som dipp sås på tallriken.

 

Sojasås Ketjap Benteng Manis (söt)

Art nr: 385
 
Förpackning: 9x1000 ml plastdunk  

Ingredienser: melass, vatten, sojasås (sojabönor, vatten, salt, vetemjöl, socker kulör E150c, natriumbensoate E211), salt, konserveringsmedel E270 och naturliga aromämnen.

 

Tjockflytande, svart, söt Indonesisk soja, naturligt fermenterad i 6 månader. Används främst som

smak och färgsättare i matlagning men också som dipp sås på tallriken.

 

Sojasås Ketjap Benteng Manis (söt)

Art nr: 037
 
Förpackning: 10 liter/13kg plastdunk  

Ingredienser: melass, vatten, sojasås (sojabönor, vatten, salt, vetemjöl, socker kulör E150c, natriumbensoate E211), salt, konserveringsmedel E270 och naturliga aromämnen.

 

Tjockflytande, svart, söt Indonesisk soja, naturligt fermenterad i 6 månader. Används främst som

smak och färgsättare i matlagning men också som dipp sås på tallriken.

 

Sojasås Ketjap Benteng Asin (salt)

Art nr: 069
 
Förpackning: 12x250 ml glasflaska  

Ingredienser: melass, vatten, sojasås (sojabönor, vatten, salt, vetemjöl, socker kulör E150c, natriumbensoate E211), salt, konserveringsmedel E270 och naturliga aromämnen.

 


Tjockflytande, svart, salt Indonesisk soja, naturligt fermenterad i 6 månader. Används främst som smak och färgsättare i matlagning men också som dipp sås på tallriken.

 

Sojasås Ketjap Benteng Asin (salt)

Art nr: 064
 
Förpackning: 12x500 ml glasflaska  

Ingredienser: melass, vatten, sojasås (sojabönor, vatten, salt, vetemjöl, socker kulör E150c, natriumbensoate E211), salt, konserveringsmedel E270 och naturliga aromämnen.

 


Tjockflytande, svart, salt Indonesisk soja, naturligt fermenterad i 6 månader. Används främst som smak och färgsättare i matlagning men också som dipp sås på tallriken.

 

Sojasås Kaki Tiga (söt)

Art nr: 039
 
Förpackning: 12x250 ml glasflaska  

Ingredienser: sirap, socker, 6 månaders naturligt fermenterad soja (vatten, sojabönor, salt, vetemjöl), mjölksyra, naturliga smakämnen.

 


Tjockflytande, svart, söt Indonesisk soja, naturligt fermenterad i 6 månader. Används främst som

smak och färgsättare i matlagning men också som dipp sås på tallriken.

 

Sojasås Kaki Tiga (söt)

Art nr: 038
 
Förpackning: 12x500 ml glasflaska  

Ingredienser: sirap, socker, 6 månaders naturligt fermenterad soja (vatten, sojabönor, salt, vetemjöl), mjölksyra, naturliga smakämnen.

 


Tjockflytande, svart, söt Indonesisk soja, naturligt fermenterad i 6 månader. Används främst som

smak och färgsättare i matlagning men också som dipp sås på tallriken.

 


Bulliard's Louisiana Nellie & Joe's Mezap Sakura Risberg Flower Brand Koreasortiment Rajah Koningsvogel Lee Kum Kee TryMe Chef Paul Tony Chachere Squid Brand Mae Ploy
Send Us an E-mail