Tigersås Följ Oss på Instagram Vår YouTube Kanal Gilla Oss på Facebook Hickory Liquid Smoke Bullfighter Sjögräsnudlar Chicken Wing Magic Pepper Tony Chachere's BBQ Magic Sakura GoChuJang Shirataki Panko Sesamfrön

Mild Curry Paste

Art nr: 810
 
Förpackning: 6x285 gr glasburk  

Ingredienser: vinäger, koriander, salt, bomullsfröolja, rapsolja, chilipulver, spiskummin, gurkmeja, linser, ingefära, vitlök, svartpeppar, lagerblad, kardemumma och kanel.

 


En mild curry pasta som ger en mustig currysmak i alla typer av grytor.
Eftersom kryddan är blöt ger den snabbare smak än currypulver som först måste brynas i smör för att smaken ska komma fram. Tillsätt currypastan direkt i grytan när övriga råvaror har fått fin färg, späd med kokosmjölk och sjud i 10 minuter. Prova också curry pastan som smaksättande marinad före grillning.


 

Hot Curry Paste

Art nr: 811
 
Förpackning: 6x285 gr glasburk  

Ingredienser: vinäger, koriander, salt, bomullsfröolja, rapsolja, chilipulver, spiskummin, gurkmeja, linser, ingefära, vitlök, svartpeppar, lagerblad, kardemumma och kanel.

 


En stark curry pasta som ger en mustig currysmak i alla typer av grytor.
Eftersom kryddan är blöt ger den snabbare smak än currypulver som först måste brynas i smör för att smaken ska komma fram. Tillsätt currypastan direkt i grytan när övriga råvaror har fått fin färg, späd med kokosmjölk och sjud i 10 minuter. Prova också curry pastan som smaksättande marinad före grillning
.

 

Vindaloo Curry Paste

Art nr: 876
 
Förpackning: 6x285 gr glasburk  

Ingredienser: vinäger, chilipulver, salt, bomullsfröolja, rapsolja, bockhornsklöver,
spiskummin, gurkmeja, linser, ingefära, vitlök, kardemumma och kanel.

 

En extra stark curry pasta som ger en mustig currysmak i alla typer av grytor. Eftersom kryddan är blöt ger den snabbare smak än currypulver som först måste brynas i smör för att smaken ska komma fram. Tillsätt currypastan direkt i grytan när övriga råvaror har fått fin färg, späd med kokosmjölk och sjud i 10 minuter. Prova också curry pastan som smaksättande marinad före grillning.

 

Tikka Curry Paste

Art nr: 862
 
Förpackning: 6x285 gr glasburk  

Ingredienser: vatten, salt, chilipulver, koriander, spiskummin, vitlök, ingefära, röda linser, bomullsfröolja, rapsolja, gurkmeja, garam masala (koriander, spiskummin, kanel, ingefära, paprika, svartpeppar, kardemumma, lagerblad, nejlika, muskot).

Konserveringsmedel: ättiksyra.

Allergiinfo: kan innehålla spår av nötter.

 

En mild curry pasta som ger en mustig currysmak i alla typer av grytor.
Eftersom kryddan är blöt ger den snabbare smak än currypulver som först måste brynas i smör för att smaken ska komma fram. Tillsätt currypastan direkt i grytan när övriga råvaror har fått fin färg, späd med kokosmjölk och sjud i 10 minuter. Prova också curry pastan som smaksättande marinad före grillning
 

Biryani Curry Paste

Art nr: 863
 
Förpackning: 6x285 gr glasburk  

Ingredienser: vinäger, koriander, salt, bomullsfrö olja, rapsolja, chilipulver, spiskummin, gurkmeja, linser, ingefära, vitlök, svartpeppar, lagerblad, kardemumma och kanel.

 


En mild curry pasta som ger en mustig currysmak i alla typer av grytor.
Eftersom kryddan är blöt ger den snabbare smak än currypulver som först måste brynas i smör för att smaken ska komma fram. Tillsätt currypastan direkt i grytan när övriga råvaror har fått fin färg, späd med kokosmjölk och sjud i 10 minuter. Prova också curry pastan som smaksättande marinad före grillning.

 

Kashmir Curry Paste

Art nr: 820
 
Förpackning: 6x285 gr glasburk  

Ingredienser: vinäger, koriander, salt, bomullsfröolja, rapsolja, chilipulver,
spiskummin, gurkmeja, linser, ingefära, vitlök, svartpeppar, lagerblad, kardemumma och kanel.

 


En mild curry pasta som ger en mustig currysmak i alla typer av grytor.
Eftersom kryddan är blöt ger den snabbare smak än currypulver som först måste brynas i smör för att smaken ska komma fram. Tillsätt currypastan direkt i grytan när övriga råvaror har fått fin färg, späd med kokosmjölk och sjud i 10 minuter. Prova också curry pastan som smaksättande marinad före grillning.

 

Tandoori Paste

Art nr: 812
 
Förpackning: 6x285 gr glasburk  

Ingredienser: vinäger, salt, bomullsfrö olja, rapsolja, chilipulver, koriander, spiskummin, linser, vitlök, ingefära, gurkmeja, svartpeppar, lagerblad, kardemumma, kanel och E129.

 

Klassisk kryddpasta från Punjab i nordvästra Indien, Tandoorikökets vagga.
För 4 personer, blanda 1 msk Tandoori pasta med 2 msk färsk citronjuice, 2 msk naturell yoghurt, 1 msk grädde, 1 msk olja och salt efter smak.
Marinera kyckling eller scampi i 7 timmar (i kylskåp) och stek sedan färdig i het ugn.

 

Bengal Hot Mango Chutney

Art nr: 802
 
Förpackning: 6x340 gr glasburk  

Ingredienser: Skalade skivade mangofrukter, socker, vinäger, salt, chilipulver, vitlök och ingefära.

 

Traditionellt används Chutney som tillbehör till Indiska curry rätter,
främst grytor men också som dippsås till poppadums, Indiskt friterat bröd.
Vår grundregel är att den passar till alla rätter där man annars äter äppelmos eller gelé. Chutney har med sin sötsyrliga smak inga begränsningar när det gäller användningsområden, använd fantasin och prova något nytt, kanske på en hamburgare.

 

Sweet Mango Chutney

Art nr: 805
 
Förpackning: 6x340 gr glasburk  

Ingredienser: Skalade skivade mangofrukter, socker, vinäger, salt, chilipulver, vitlök och ingefära.

 

Traditionellt används Chutney som tillbehör till Indiska curry rätter,
främst grytor men också som dippsås till poppadums, Indiskt friterat bröd.
Vår grundregel är att den passar till alla rätter där man annars äter äppelmos eller gelé. Chutney har med sin sötsyrliga smak inga begränsningar när det gäller användningsområden, använd fantasin och prova något nytt, kanske på en hamburgare.
 

Poppadums Naturella

Art nr: 316
 
Förpackning: 12x113 gram paket  

Ingredienser: linsmjöl, rismjöl, salt, kokosolja, bakpulver och bikarbonat.

 

Indiskt tunt bröd som efter fritering (10-15 sekunder) växer till stora brödchips. Används som tillbehör till maten eller som tilltugg för att dippa i Mango Chutney till en öl eller drink. Efter fritering kan man förändra smaken genom att strö på indiska kryddor som exempelvis hel kummin, lökfrön (kalanji)

 


Bulliard's Louisiana Nellie & Joe's Mezap Sakura Risberg Flower Brand Koreasortiment Rajah Koningsvogel Lee Kum Kee TryMe Chef Paul Tony Chachere Squid Brand Mae Ploy
Send Us an E-mail