Tigersås Följ Oss på Instagram Vår YouTube Kanal Gilla Oss på Facebook Hickory Liquid Smoke Bullfighter Sjögräsnudlar Chicken Wing Magic Pepper Tony Chachere's BBQ Magic Sakura GoChuJang Shirataki Panko Sesamfrön

Tandoori Masala Mix Grill

Art nr: 837
 
Förpackning: 12x100g plåtburk med plastlock  

Ingredienser: koriander, salt, bockhornsklöver, kanel, spiskummin, svartpeppar, ingefära, nejlika, lök, vitlök, lagerblad, muskot, selleripulver, citronsyra, citronolja, kryddextrakt, E124 och E102.

 

Originalkrydda från Indien av högsta kvalitet. Blanda 1 msk Tandoori, 1 msk salt, 1 msk socker med 2 msk färsk citronjuice. Gnid sedan in blandningen på kyckling, fisk eller scampi och låt stå i 30 minuter. Grilla eller stek råvaran tills den får en krispig skorpa.

 

Mild Madras Curry Powder

Art nr: 813
 
Förpackning: 12x100g plåtburk med plastlock  

Ingredienser: koriander, gurkmeja, senap, linsmjöl, spiskummin, chilipulver, bockhornspulver, svartpeppar, vitlök, salt, fänkål, vallmofrön och curry blad.

 

Originalkrydda från Indien (Madras) av högsta kvalitet. För att få en autentisk intensiv Indisk currysmak börja med att steka lite skivad lök i olja och smör. Blanda därefter önskad mängd currypulver med vatten till en fast pasta. Lägg i currypastan och bryn den tillsammans med löken i ca 3 minuter.
 

Hot Madras Curry Powder

Art nr: 818
 
Förpackning: 12x100g plåtburk med plastlock  

Ingredienser: koriander, gurkmeja, senap, linsmjöl, spiskummin, chilipulver, bockhornspulver, svartpeppar, vitlök, salt, fänkål, vallmofrön och curry blad.

 

Originalkrydda från Indien (Madras) av högsta kvalitet. För att få en autentisk intensiv Indisk currysmak börja med att steka lite skivad lök i olja och smör. Blanda därefter önskad mängd currypulver med vatten till en fast pasta. Lägg i currypastan och bryn den tillsammans med löken i ca 3 minuter.
 

Garam Masala

Art nr: 840
 
Förpackning: 12x100g plåtburk med plastlock  

Ingredienser: koriander, spiskummin, ingefära, svartpeppar, kanel, chili, kardemumma, lagerblad och nejlikor.

 

Klassisk Indisk kryddblandning gjord på aromatiska och heta kryddor. Garam betyder het och Masala betyder kryddblandning. Rajahs recept på denna kryddblandning är mer än 70 år gammalt. Kryddblandningen strös på i slutet av tillagningen av en curry, detta för att de aromatiska smakerna då blir mer intensiva.
 

Gurkmeja Haldi Malen

Art nr: 834
 
Förpackning: 12x100g plåtburk med plastlock  

Ingredienser: torkad gurkmeja

 

En gulorange rotfrukt som tillhör ingefärsfamiljen. Används ofta i curryrätter och risrätter för att ge färg och smak men också för sina medicinska egenskaper.

 

Spiskummin Jeera Malen

Art nr: 824
 
Förpackning: 12x100g plåtburk med plastlock  

Ingredienser: spiskummin

 

En krydda som ofta ingår i Indiska curryblandningar och orientaliska rätter som Hommus. Används också som smaksättare i ostar. Spiskummin har en starkt aromatisk, något bitter eftersmak. Används med måtta.
 

Koriander Dhaniya Malen

Art nr: 827
 
Förpackning: 12x100g plåtburk med plastlock  

Ingredienser: korianderfrön

 

Korianderplantans frön som först torkas och sedan mals.
 

Paprika Powder

Art nr: 830
 
Förpackning: 12x100g plåtburk med plastlock  

Ingredienser: paprika

 

100 % rent paprikapulver.
 

Garlic Powder

Art nr: 842
 
Förpackning: 12x100g plåtburk med plastlock  

Ingredienser: vitlök

 

Torkad finmald vitlök.
 

Ground Ginger

Art nr: 860
 
Förpackning: 12x100g plåtburk med plastlock  

Ingredienser: ingefära

 

Torkad finmald ingefära.
 


Bulliard's Louisiana Nellie & Joe's Mezap Sakura Risberg Flower Brand Koreasortiment Rajah Koningsvogel Lee Kum Kee TryMe Chef Paul Tony Chachere Squid Brand Mae Ploy
Send Us an E-mail