Tigersås Följ Oss på Instagram Vår YouTube Kanal Gilla Oss på Facebook Hickory Liquid Smoke Bullfighter Sjögräsnudlar Chicken Wing Magic Pepper Tony Chachere's BBQ Magic Sakura GoChuJang Shirataki Panko Sesamfrön


Wokad kyckling med skogsöronsvamp och morötter

Ingredienser för 8 personer

• 2 kg urbenade kyckling lår
• 50g torkade skogsöronsvamp
• 2 st gul lök
• 2 msk krossad vitlök
• 200g tvättade morötter
• 1 dl fisksås
• 1 tsk vitpeppar
• Färska koriander blad

Lägg skogsöronsvampen i blöt i 30 minuter
Skär kycklingen i mindre bitar
Skär löken i båtar, morötterna i skivor och dela svampen i mindre bitar.
Bryn kycklingen och krydda med nymald vitpeppar och fisksås.
Lägg åt sidan.
Woka lök, svamp och morötter.
Tillsätt kycklingen och blanda runt.
Smaka av.
Garnera med färsk koriander vid serveringen.





Prova några enkla rätter från Vietnam

Vårrullar med kött - Nem Ran
Dippsås - Nuoc Cham
Köttsoppa med risnudlar - Pho
Wokade räkor med grönsaker och färska örter
Papaya och morotssallad
Wokad kyckling med skogsöronsvamp och morötter
Det Vietnamesiska köket



Bulliard's Louisiana Nellie & Joe's Mezap Sakura Risberg Flower Brand Koreasortiment Rajah Koningsvogel Lee Kum Kee TryMe Chef Paul Tony Chachere Squid Brand Mae Ploy
Send Us an E-mail